Latest

Inte visste jag att Pitte har haft ihop det med Robert Pattinson!
Det var nåt nytt de


Visste du att?

...Både Hatte och Pitte är asgrymma på elgitarr?




Paparazzi

En läsare mejlade in den här bilden som är tagen vid Lötsjön i Sundbyberg en junikväll i sommras. Tack C Hiding för bilden och tipset! Det ryktas även att den där kvällen spårade ur rätt rejält...

Man får ta och anta att Hatte och Pitte är dom brunhåriga peronerna i mitten av bilden som det är en svag vit ring runt. Man vet ju aldrig med dom där, dom har ju lite svårt att bestämma sig vad dom ska ha för hårfärg.

Gammal bild

Jag har fått en bild inskickad av en läsare. Det är på Hatte och Pitte när dom var små. Vart och när visste hon inte men det ska jag försöka ta reda på!




Dagens bild 19 september 2010

Hittade bilder från när hatte och pitte var med och invigde ett köpcentrum i trollhättan tidigare i sommras. Så en av de bilderna får bli dagens bild!


Visste du att?

...Hatte och Pitte kommer ursprungligen från Indien och sägs sakna deras kultur så mycket att det har Indiefester minst en gång i veckan!




Julvideo

Jag har äntligen hittat julvideon som Hatte och Pitte medverkade i vintern 2008. Den har av någon anledning tagits bort frn Youtube¨så jag hittade denna version som jag antar var en "fel-version" eftersom ljudet försvinner i mitten under någon minut.


Dagens Bild 2010 09 17

Fölåt för jättedålig uppdatering igen. Vi har haft fullt upp och det har varit lite trögt med ny info om H&P. Men förhoppningsvis börjar de rulla som vanligt nu igen.
Här kommer en försenad dagens bild på Hatte och Pitte som är en bakom kulisserna bild från en intervju dom gjorde förra året. Håller på leta runt för fullt efter själva intervjun men har ännu inte hittat den tyvärr!


Papz bilder från Turkiet

Här kommer några paparazzi bilder som är tagna när Hatte och Pitte besökte Alanya i Turkiet för ca en månad sedan.






Dagens bild 2010-09-15

Låt oss kalla den Harry och Lloyd


Nyhetstorka

Det har varit lite nyhetstorka om Hatte och Pitte dom senaste dagarna och vi har inte fått några tips om vart dom håller hus, men igår fick vi ett mejl av en tjej som tydligen hade sett Hatte och Pitte på Waynes Coffee i Barkarby Outlet igår. Fortsätt mejla in tips på vart H&P håller till någonstans, och ta gärna bilder också.


Visste du att?

...Hatte och Pitte har jobbat extra som hotellreceptionister i Turkiet?



Dagens bild 12 september 2010

Januari 2010


Skåpdisco med Hatte & Pitte

En läsare tipsade om denna korta lilla film som Hatte och Pitte medverkar i. Det är lite oklart vad filmen har för syfte, men det var ett häftigt skåp iallafall.


Dagens bild 2010-09-11


Hatte och Pitte med en vän till vänster


Obs

Idag åker (jag) Stina bort över helgen så vill varna om att uppdateringen kommer att bli vek. Finns rykten om att min kompis och kollega Jessica befinner sig i Norrland för tillfället.
Vi beklagar detta

Bjuder på en bild med Hatte, en vän och Pitte tillsvidare


Tjubara

En bild från 2007 när både Hatte & Pitte medverkade i en kör och var just då på sommarturné runt i Mongoliet.

Pitte med gula shorts och Hatte med gul klänning. Visste dom inte att gult är fult?

Källa


Dagens bild 10 sep 10

Dagen bild fick bli denna från 2009


Hatte och Pitte Jr

Jag hittade en bild på Hatte&Pitte när dom var små. Enligt källan ska dom alltså vara 13 år på bilden men enligt mig ser dom ut som riktiga småskitar! Det ryktas även att det ska finnas massor av roliga videos på dom från den tiden men av sekretess hade deras manager lagt undan allt på en CD men minns inte längre vart han la den. Synd!


Dagens fråga

"Vad äter och dricker egentligen Hatte och Pitte för nåt för att hålla sig i sin trimma form??"

Svar:
Hej anonym, jag har letat som en galning efter ett svar på detta och hittade ett par bilder som får tala för sig själva ;) /Jessti













Jag måste säga att Hatte och Pitte är riktiga hälsofreaks!


Island time

Jag hittade en musikvideo som Hatte & Pitte medverkar i!



They don't really care about us

Det var faktiskt efter detta uppträdande som Michael Jackson fastnade för Hatte och Pitte!


Dagens bild 2010 09 09



Visste du att?

...Michael Jackson var ett stort fan av Hatte och Pitte?


Harry Potter och fången från Azkaban

Ja hörrni, vi har fått in ett smaskigt tips från en tjej som heter Linda som gillar att campa i Rättvik har skickat in detta till oss.
Hon träffade nämligen på Hatte och Pitte i Rättvik när dom var där för ett viktigt uppdrag för ca 6-7 år sedan.
Linda berättar hur facinerad hon blev av dom, då det just avslöjade till henne att dom kommer att medverka i nästa Harry Potter film som då var fången från Azkaban. De hade en statistroll och var nyligen tillbaka i Sverige efter en rolig inspelningstid i London. Det gav även ut autografer från sig själva och från huvudrollerna i storfilmen till Linda.

Dock syntes dom bara på extramaterialet så det har tagit Linda 7 år av fundering vart det är Hatte och Pitte syntes. Till en vacker dag då hon hittade detta klipp på youtube. Nu kan hon äntligen släppa taget om de och gå vidare med sitt liv!
Tack Linda för tipset!



Vem bar den bäst?

Den moderna skyddshjälmen gillas att bäras av allt från storheter till rondellbyggare.
Pitte är inte den som missat denna lilla trend och sågs bära denna hjälm under en period förra sommaren. 
Men vem bar den nu bäst? Pitte eller vägarbetaren Alban?



Vem lägger du din röst på?
Fick tips i komentarerna att jag skrev fel. Ber så hemskt mycket om ursäkt för detta. Det ska såklart stå PITTE på bilden!

Smygfoto

Det flödar in tips och bilder från er läsare! Här är en bild från en läsare som togs förra året på sommarkrysset. Det fick syn på Hatte och Pitte på andra sidan och var tvugna att ta en bild! Det tackar vi för.


Fanbild

Ett fan har skickat in en bild och en liten berättelse om mötet med Hatte och Pitte!

"
Hej Jessti! Jag blev så glad över att äntligen se en blogg där ni skriver allt det senaste om mina idoler Hatte och Pitte! Jag har letat sen dom föddes efter en sida som den här, så till att börja med vill jag ge er ett stort tack!
Hur som helst var det halloween och vi skulle på en fest. Då när vi står och väntar på tåget så ser vi självaste H&P med en vän dyka upp. Jag tror nog att jag sket lite i kallingen då.

Sen sa min kompis att jag skulle våga gå fram och be om en bild men eftersom jag är så blyg fick jag bara fram ett väsigt och snabbt "kanjagfåtaenbild", jag minns att både Hatte och Pitte såg förvånade ut och frågade om jag kunde ta om det där fast lugnare. Sen tog deras vän min kamera och så ställde vi upp oss allihopa, jag minns inte mer av de för jag var i extas om man säger så.

När bilden var tagen sa dom nåt jag inte uppfattade men de lät som "go fuck yourself" och så gick dom, men jag stod bara där och log. Det var den bästa dagen i mitt liv!! Jag kollade på bilden hela kvällen sen och nu sitter den inramad på väggen.
Tack Hatte och Pitte för ett minne för livet!!
"



Källa: En kille som ville vara anonym
 

Hatte och Pitte i farten


Glömde visst bort att både Hatte och Pitte har varit stand in i Dum & Dummare.


Hatte gästar Dum & Dummare

En bild från när Hatte agerade stand in åt Jim Carrey i Dum & Dummare här om året när han hade brutit benet.


H&P hos Oprah

Ni missade väl inte avsnitten när Hatte och Pitte gästade Oprah? Dom var dock inte där vid samma tillfälle av okänd anledning, men forskare tror iallafall att det uppstod ett bråk efter att Hatte och Barack gästade Oprah (som ni kan se på bilden så är det lite "love is in the air" mellan dom) och som ni alla vet så har ju Pitte alltid haft en crush på Barack så det sägs att hon blev väldigt svartsjuk och stormade ut ur studion i ren protest.
Pitte dök istället upp i ett annat avsnitt ca 1 vecka senare och berättade att hon har kommit över Barack och istället riktat in sig på George Bush.







Pitte med sin nya kärlek George

Sommarkrysset

Ett uppmärksamt fan har hittat denna video från Sommarkrysset 2008 och vid 1.24 kan man se Hatte och Pitte till vänster i bild.


Snöhög 2008

Här är en bild från Snöhög 2008 när Hatte och Pitte fick hedersuppdraget att inviga snöhögen.


Dagens bild 2010-09-08


Mc Twilight parodi

Får avsluta dagen med omslaget till Hatte & Pittes Twilight parodi


Smygbilder

Smygtagna bilder när Hatte och Pitte gick den kända kvällspromenaden förra året. Plats okänd...



Poplight recention om "MF 2010 parodi"

Hittade en gammal recention från POPLIGHT för Hattes och Pittes youtube-klipp "Melodifestivalen parodi 2010" 


"Christin Meltzer throw yourself in the wall. Here is the best parodys of the year "

"I have found the years best parody at some of the years best artists in Melodifestivalen. Laugh to Eric Saade, Alcazar, Timotej, Anna Bergendahl, Salem al fakir, Darin and Ola.

I hope for more funny parodys of the artists of this year! Hear brain of you if you see something fun...

This is awfully funny?
Look at de parody with some of the years competitioners!"

Källa: Poplight
Översättning gjord av oss på Jessti så om ni vill använda er av texten ge tydligt cred till oss på jessti.blogg.se då

Papz bilder från the big day




Dagens bild 2010-09-07


Dagens bild på Hatte och Pitte får bli denna som en läsare mejlade in. Vart dom befinner sig på bilden vet vi inte riktigt men man får väl anta att det är på något topphäftigt business-kontor som dom har varit på ett superviktigt möte på.


Vem kan slå Filip och Fredrik

Någon snabb jävel har haffat Hatte och Pitte på bild under en inspelning av Filip och Fredriks program Vem kan slå Filip och Fredrik förra året.


Dagens bild 2010 09 06



Kameleont del 2

Det fanns ännu en bild någon klippt ihop på Hatte och Pittes olika utséenden!
Vilken av bilderna tycker ni att dom var finast på? Ingen kanske?




Källa: Youtube.se

Covermagazine

Ni har väl inte missat att Hatte och Pitte pryder senaste nummret av ELLE och Seventeen i USA?

Hatte för senaste ELLE nummret


Pitte för senaste Seventeen

Så vad tycker ni? Gillade ni omslagsbilderna? själv tycker jag att dom kunde sett lite gladare ut kanske. Men annars helt perfekta ju!
Det ryktas om ett stort "H&P special" i nästa nummer av Seventeen. Det får vi inte missa!


Smygbilder

Har hittat två smygtagna bilder på Hatte och Pitte från inspelningsplatsen i Dalarna år 2008.





2 nya bilder från inspelningsplatsen 08

Dalarna 2008




Bildkälla

Dagens Bild 100905

Hej på er! Eftersom det är söndag idag jobbar Jessica så jag får sköta uppdateringen några timmar framöver.
Så jag bjuder på en dagens bild till att börja med!

Jag vet inte men jag har hört rykten om att H och P kallar den här bilden för Burnup


Party

Surfade runt på nätet och hittade den här bilden på Hatte och Pitte när dom är ute och festar på den ökända klubben "The Bridge" i Stockholm med några kompisar.
Om datumet för bilden är korrekt ska det ha varit den 16 januari i år.


Källa: Bridgenightclub.se

Dagens Fråga

Hej Jessti, jag har sett att Hatte håller i en cigg på några bilder, röker hon? /kram Linn

Svar:
Hej Linn, Nej Hatte röker inte ciggaretter, utan endast Hasch och gärna i en bång! Därimot brukar Pitte klä ut sig och röka lite allt möjligt när ingen ser på, har fått tag i bilder där hon inte ser riktigt frisk ut. Hjälp oss hålla Hatte och Pitte drogfria!

Hatte med två vänner


Pitte i sitt esse




Bakom kulisserna

Blev tipsad av en läsare att det finns en Bakom kulisserna film med bloopers och borttagna scener som Hatte och Pitte medverkar i med två av deras kompisar!
Fortsätt tipsa oss om filmer, bilder och plaster H och P har synts på!




Papz bilder från Gröna Lund 2008

Här kommer gröna lund bilderna jag tog på Hatte och Pitte i Fritt fall tilt sommaren 2008!




   


Hatte och Pitte på Gröna Lund

Sommaren 2008 var jag och Stina på Gröna Lund och vilka var också där om inte Hatte och Pitte! Vi fick syn på dom när dom skulle åka Fritt Fall Tilt så vi tog tillfället i akt och köpte kortet på dom. Stina tog även några paparazzibilder precis innan dom åkte upp i attraktionen men dom bilderna finns tyvärr inte på min dator :(

Hatte och Pitte med en kompis till vänster

Kameleont del 1

Hittade ett kollage någon har klippt ihop av Hatte och Pittes olika utséenden genom tiden!



Källa

Dagens Bild 100904

Oktober 2009

Källa

Bio

Fick tips av en läsare som såg Hatte och Pitte inne på biograf Falken i Jakobsberg nu ikväll. Hon visste dock inte vad dom skulle se för film, men dom var iallafall i salong 3.


Välkommen till Jessti.blogg.se!

Hej!
Den här bloggen ägs av inga mindre än Jessica och Stina. Vi startade en gemensam blogg där vi kommer att skriva om det senaste nytt kring Hatte och Pitte, eftersom att vi tycker att dom verkar så intressanta att skriva om! Vi har även tittat runt bland andra bloggar men har inte hittat någon annan som skrivit om dessa två personer så då tänkte vi att då ska vi bli först!

Så ja, välkomna till Sveriges första blogg om Hatte och Pitte!
(designen är under uppbyggnad)


Bildkälla: Stinas dator


RSS 2.0